Bos van verrassingen

Heibrand

Karaktervolle villa in gezellig bos

Op zoek naar een groene locatie midden in een bos voor een leuk verblijf met je vereniging, school of familie? Dan is Heibrand vast iets voor jou! Ontdek de ideale ruimte voor jouw bosklas, groepsweekend, jeugdvakantie, kamp of andere meerdaagse uitstap!

Heibrand was oorspronkelijk een luxueuze villa in het parkdomein Bois Joli. Chirojeugd vzw kocht de villa in 1950 en gaf het domein de naam 'Heibrand'.

Het domein Heibrand bestaat uit zeven hectare bos met speelweiden, touwenparcours, speelnatuur en sportvelden. Het een geschikte locatie voor kleinere of grote groepen van 12 tot 248 personen. De groene omgeving en de vele werklokalen bieden de ideale setting voor een ruim aanbod aan activiteiten. Rustige indoorspelletjes spelen, het bos intrekken of een oriëntatietocht doen? In Heibrand kan het allemaal!
 

-> Vraag jouw verblijf aan

 

Ons aanbod

  • Infrastructuur voor groepsverblijven van 12 tot 248 personen
  • Voor vormingscursussen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen,
    groepsverblijven, groepsvakanties en bivakken.
  • Een domein van 7 hectare met bos, sport- en speelweiden
  • Lekkere, huisbereide maaltijden
  • Een verblijf op maat en persoonlijk contact

 

 

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. Heibrand voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 12 tot 248 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen, ...

 

 

ZELFKOOK

De Remise en de Luwte zijn te huur in zelfkook. 

Goed om te weten:

- De Luwte kan je enkel in de midweken van september t.e.m. juni huren. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor groepen tot 23 personen.

- Wil je graag met een groep tot 23 personen in een tent bivakkeren? Dan kan je de Remise met bijhorende tentengrond huren in juli en augustus.