Ga op bosklas in één van de vier Chirohuizen!

Bosklas verblijf
Nieuws

Zoek je het ideale verblijf voor de bosklas van jullie school? 
De Chirohuizen zijn vier zeer kwaliteitsvolle jeugverblijven op vier locaties in Vlaanderen.
Ondanks dat de naam je misschien doet denken aan Chirolokalen, zijn de Chirohuizen officieel erkende jeugdverblijven speciaal voor scholen. 
Bij elk Chirohuis staat een professioneel team klaar, om samen met jullie de bosklas tot in de puntjes te verzorgen!

Er zijn 4 Chirohuizen in Vlaanderen:

Bosklas zonder zorgen

De Chirohuizen ontvangen hoofdzakelijk grote groepen kinderen en jongeren. We hebben veel ervaring in het opzetten van een vloeiende samenwerking met scholen, jeugdgroepen en verenigingen. Er is altijd een verantwoordelijke aanwezig die klaar staat om te helpen indien nodig. We hanteren een persoonlijke aanpak op maat en houden rekening met jullie specifieke wensen als school. Onze gebouwen zijn speciaal ingericht om klasgroepen te ontvangen, een goed voorbeeld is de veelzijdigheid aan verschillende lokalen, werkruimtes of zalen. Er is veel ruimte om op te splitsen in meerdere groepen of om een personeelslokaal te voorzien.

Bosklas in groene omgeving

Elk Chirohuis ligt midden in een groen domein. De Karmel heeft een uitgebreid aanbod aan speelnatuur, speelvijvers en een gezellig speelbos. Heibrand bevindt zich letterlijk in een bos met speelweide en een gezellige kampvuurcirkel. De Kalei ligt midden in een nationaal park waardoor het een prachtige uitvalsbasis is voor wie echt op zoek is naar de natuur. Ook De Hagaard is omgeven door groen en biedt veel ruimte met een grote speelweide.

Volpension of zelfkook

Kies je een Chirohuis in volpension? Dan kan je volledig focussen op de inhoud van de activiteiten met de kinderen. Heb je toch liever een formule in zelfkook? Dat kan uiteraard. Enkele van onze gebouwen zijn speciaal uitgerust met een uitgebreide zelfkookkeuken.

 

Uitzicht De Karmel